Lego Spike

LEGO® Education SPIKE™ Prime setti on paras taide- ja tiedetaitojen (STEAM) oppimistyökalu 6.–8. luokan oppilaille. Lainaamossa on 15 kappaletta SPIKE -robotteja sekä 5 lisäosalaatikkoa.

SPIKE Prime sisältää värikkäitä LEGO rakennuselementtejä, helppokäyttöisiä laitteita ja Scratchiin perustuvan intuitiivisen vedä-ja-pudota-ohjelmointikielen. Se kannustaa oppilaita ajattelemaan analyyttisesti ja ratkaisemaan ongelmia leikkisien oppimistehtävien kautta. Helpoista perustason projekteista rajattomiin suunnittelumahdollisuuksiin – SPIKE Prime auttaa oppilaita hahmottamaan tärkeitä STEAM-perustaitoja ja 21. vuosisadan taitoja, jotka tuottavat huomisen innovaatioita... hauskanpidon ohella!

SPIKE Prime -järjestelmän keskipiste on ohjelmoitava Hub. Palikan muotoinen laite on edistyksellinen mutta samalla ilahduttavan helppokäyttöinen. Se sisältää kuusi tulo-/lähtöliitäntää, 5x5-valomatriisin, Bluetooth-yhteyden, kaiuttimen, 6-akselisen gyroskoopin ja ladattavan akun. SPIKE Prime -setti sisältää myös erittäin tarkkoja moottoreita ja antureita sekä värikkäitä LEGO rakennuselementtejä, joiden avulla oppilaat voivat suunnitella ja rakentaa hauskoja robotteja, dynaamisia laitteita ja muita interaktiivisia malleja. Hubin, moottorien ja anturien monien kiinnityspisteiden sekä suurten rakennuselementtien ansiosta oppilailta kuluu vähemmän aikaa rakentamiseen, joten oppimiseen jää enemmän aikaa. Kestävän säilytysrasian ja kahden lajittelualustan ansiosta tehtävien valmistelu ja raivaaminen sujuvat vauhdilla. Pienet alustat sopivat myös pienelle pöydälle.